Περιοχή

Η Χαλκιδική αποτελεί μία από τις ωραιότερες τοποθεσίες της Ελλάδας και χωρίζεται σε τρία μέρη που οι ντόπιοι ονομάζουν «πόδια», εξαιτίας του σχήματος που έχουν στον χάρτη.

Το Hotel Melissanthi,  βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία, ανάμεσα στις  καταγάλανες ακτές του 1ου ποδιού της Χαλκιδικής  και την «ερωτική» πόλη της Θεσσαλονίκης. Μόλις 150 μέτρα από τη θάλασσα της Ακτής Διονυσίου και 2,5 χιλιόμετρα από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, το Hotel Melissanthi  βρίσκεται κυριολεκτικά στο σταυροδρόμι των 3ων ποδιών της Χαλκιδικής και μόλις 45 χιλ μακριά από την Θεσσαλονίκη. Έτσι, όχι τυχαία, θεωρείται ο ιδανικός προορισμός για ήσυχες οικογενειακές διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αλλά και έντονες παρεϊστικες στιγμές,  χωρίς να  χρειαστεί να διανυκτερεύσετε κάπου αλλού λόγω αποστάσεων.

Για τους επισκέπτες μας που δεν θέλουν να χάσουν καμία από τις μοναδικές ευκαιρίες για εξερεύνηση που προσφέρει η γύρω περιοχή, το Hotel Melissanthi ετοίμασε ένα κατατοπιστικό οδηγό, με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που θα χρειαστούν για τις εξορμήσεις τους. Στον οδηγό αυτό μπορεί να βρει κανείς συμπυκνωμένη πληροφόρηση που γνωρίζουν οι ντόπιοι και συνήθως αγνοούν οι επισκέπτες του εξωτερικού. Έτσι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν θα σας ξεφύγει τίποτα αυτό το καλοκαίρι, από όσα πραγματικά αξίζει να ζήσει και να δει κανείς στην Χαλκιδική.